Полезна информация за остров Маафуши

Плащанията могат да се извършват от щатски долари, евро или кредитни карти.
Има банка с банкомати в Maafushi

Екскурзии и дейности
Нашият екип ще Ви организира екскурзии по ваш избор (частни или групови). Няма предварителни изисквания за предварителна резервация на екскурзии / дейности, можете да резервирате, когато влезете в хотела или по време на престоя си.

Дейности за гмуркане и водни спортове
Ние не се занимаваме с гмуркане и водни спортове. Въпреки това, можем да препоръчаме по-долу центрове в Maafushi.
Гмуркане www.maldives-passions.com

Бикини и алкохол
Можете само да си позволите да носите бикини на плажа-Bikini Beach и не трябва да носите бикини или подобни дрехи, когато обикаляте острова.
Алкохолът е строго забранен на острова. Въпреки това, ние може да ви отведем до нашия плаващ ресторант и бар, който се намира в Maafushi море (Kaani Princess) за напитки.

Ресторанти и магазини
Има много ресторанти, мини супермаркети и сувенирни магазини около острова. Можете да извършвате плащанията тук с USD, EURO, Local Currency (MVR) или с кредитни карти.

Опции за Трансфер
Трансфери се предлагат със скоростна лодка  и публичен ферибот.

Частна скоростна лодка
Цената за частен трансфер с моторна лодка е $ 150.00 (за път / не на човек / Максимален капацитет на пътника е 10 души в тази лодка) и трябва да резервирате предварително, тъй като не сме локализирали нашите лодки в Male или летището и трябва  да се изпрати лодката от Маафуши. Времето за пътуване с моторна лодка е 30 минути. Лодката може да бъде споделена с други гости.

Въпреки това, споделянето на лодка е предмет на други гости заявки за трансфер за същия полет / време или само ако се срещнат хора на летище Мале ‘, които искат да отидат на Maafushi при пристигането си.

Разписание на Каани Скоростна лодка (от 15 ноември 2017 г.)
От Maafushi до Male „или летище

8.00 часа
12.30 часа
18.30 Часове

От   Male или летище до Maafushi

10.45 часа
16.00 часа
22.15 часа

Време за пътуване 35 минути

Обществен ферибот
Редовният ферибот тръгва от фериботния терминал Вилигили при пристанище Мале -Южен пристанище в 15 часа всеки ден, с изключение на петък. Няма директен ферибот от летището до Maafushi и трябва да отидете до ферибот терминал Viligili, където ще вземете ферибота до Maafushi.

В допълнение към ферибота от 03.00 часа има друг ферибот, който работи всеки вторник, четвъртък и неделя от 10.00 часа от терминала Вилигили. Времето за пътуване с ферибот е 01 часа и 30 минути, а цената на билета е 2 USD на човек.

Моля, вижте фериботна карта тук.

Proceed Booking