Екскурзии

Kaani hotels and tours се грижат не само за качествено обслужване и настаняване, а и за разнообразни дейности, риболовни екскурзии, водни спортове, гмуркане със шнорхел, екскурзии до острови за пикник или пък до луксозен резорт. Имате възможност всеки ден да се забавлявате по различен и незабравим начин. Екип от млади професионалисти ще се погрижат за Вас с усмивка и много настроение.

Вие имате възможност да избирате от следните предлагани занимания:

Целодневна екскурзия включваща шнорхелинг на два рифа, наблюдение на делфини и обяд на Sand bank-Какво е Малдиви ако не се гмурнеш в дълбините на Индийския океан и не се насладиш на разноцветни рибки, корали и морски обитатели, ако не видиш цяло ято делфини, играещи около лодката заедно със своите малки и след всичко това да обядваш на пясъчна ивица (Sand bank) насред океана.

Е …незабравимо!

Приключенско морско сафари с акули и много риби. Мислили сте си някога,че ще плувате с акули….това вече е възможно с едно неочакване изживяване пълно с приключение и адреналин. На сантиметри от акулите ще се докоснете до техния страховит начин на живот и ще плувате редом до тях.

Време е за истинско приключение!

Нощен риболов – По залез слънце с лодка в океана ще започне Вашият нощен риболов.Ще усвоите малдивския начин за улов на риба и след това ще се насладите на барбекю вечеря на уловената от Вас риба,приготвена от изкусните малдивски майстор-готвачи в прекрасна атмосфера

Романтична вечеря на свещи на плажа

Еднодневна ексурзия до резорт

Птичи рай

Real Break 

шнорхелинг с акули, шнорхелинг около корабокруширал кораб, посещение на малък местен остров, обяд на пясъчна ивица насред океана, наблюдение на  делфини

И още много неустоими предложения.

Proceed Booking